Keep It Clean: 12 tot 16 september

Gepubliceerd op Maandag 12 september 2022

Nieuwe zwerfvuilopruiming op het terrein in samenwerking met Veerkracht 4 en vele bedrijven!

Vele handen maken licht werk en zorgen voor propere bedrijventerreinen – in Menen en Wervik.

Van maandag 19 september tem 23 september organiseert het Platform Grensland Menen-Wervik zijn circulaire week, als eindevent van het project Grensland is Circulair.

Vele ogen zijn dan op de bedrijventerreinen in Menen en Wervik gericht zijn en het Platform Grensland-Menen-Wervik dat andermaal het zwerfvuil op de terreinen opgeruimd en gesorteerd is EN in de toekomst geen kans meer krijgt.

Na drie eerdere opruimacties in samenwerking met Veerkracht 4 wordt nu een uitzonderlijk en uniek project uitgerold. Een project waarbij de medewerking van de bedrijven en hun medewerkers gevraagd wordt.

De site Grensland en de Wervikse terreinen worden in zones opgedeeld. De bedoeling is dat bedrijven in die zones een afgebakend gedeelte voor hun rekening nemen om zwerfvuil aan te pakken. Onder andere Woodstoxx doet dit nu al door met enkele medewerkers op vrijwillige basis regelmatig over de middag de Hoogweg op te ruimen. Dit doen ze zo’n tweemaal per maand. Ze krijgen daarvoor veel lof en appreciatie van de buurt. Een win-win: bewegen over de middag, propere omgeving, goodwill met de buurt en fiere medewerkers die hun bedrijf een positief imago bezorgen. Dit initiatief wordt nu verder uitgerold en krijgt reeds medewerking van de bedrijven Decospan, Woodstoxx, Cnockaert, Berry Alloc en Veerkracht 4.

Meer info: 

parkmanager@grensland-menen-wervik.be

 

 

De Circulaire Week krijgt de steun van:

sponsorbalk

De Circulaire Week is een initiatief van:

logobalk partners