Inname Sint-Pol (31/08-03/09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
duivenstraat-werken

Van 31 augustus 2024 om 06:00 uur tot 3 september 2024 om 18:00 uur wordt er een verhuis georganiseerd in Sint-Pol, ter hoogte van huisnummer 0203 in Wervik. De aanvraag betreft het opstellen van een verhuiswagen en verhuislift net voorbij de doorrit naar Sint-Pol, ten behoeve van een verhuis naar het tweede verdiep in de Duivenstraat.

Verkeersmaatregelen

Om de verhuis vlot te laten verlopen en de veiligheid te garanderen, worden er aan de overzijde van de opstelling borden geplaatst die een parkeerverbod aanduiden. Dit zorgt ervoor dat er een vrije doorgang van 4 meter blijft voor het doorgaande verkeer. De borden met betrekking tot het parkeerverbod worden minstens 48 uur voor de aanvang van de verhuis opgesteld en zijn voorzien van de geldige periode en de voorziene uren.

De doorrit naar Sint-Pol wordt gevrijwaard van de opstelling, zodat gebruikers te allen tijde toegang behouden tijdens de verhuis. Daarnaast wordt tijdens de avonduren de rijweg gevrijwaard van opstellingen, om doorgaand verkeer te garanderen.

De machtiging voor deze opstelling wordt op een zichtbare plaats opgehangen in de buurt van de verhuiswagen of binnen de verhuiswagen zelf, zodat de bevoegde diensten deze kunnen controleren.

Wij vragen omwonenden en weggebruikers om begrip en medewerking tijdens de uitvoering van deze verhuiswerken.