Nutswerken in Briekhoekstraat: overkoppeling van waterleiding (02/09-25/09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
briekhoekstraat-werken

Vanaf 2 september tot en met 25 september zullen er nutswerken plaatsvinden in de Briekhoekstraat 6. Deze werkzaamheden, uitgevoerd in opdracht van De Watergroep, hebben als doel het uitvoeren van overkoppelingen van de waterleiding over een totale oppervlakte van 2477,79 m².

Wat betekent dit voor de buurt?

Om de werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen, zullen er verschillende maatregelen worden genomen:

Er zullen borden worden geplaatst langs de parkeerstroken in de Briekhoekstraat die een tijdelijk parkeerverbod aangeven. Deze borden zullen duidelijk de geldige periode en de specifieke uren vermelden. Het is belangrijk op te merken dat deze borden minimaal 48 uur voor aanvang van het parkeerverbod worden geplaatst.

Tijdens de werken zal de benodigde signalisatie worden opgesteld, zoals beschreven in het goedgekeurde signalisatieplan. Dit zorgt ervoor dat zowel de bewoners als het verkeer in de buurt tijdig en duidelijk op de hoogte zijn van de verkeerssituatie.

We danken de buurtbewoners alvast voor hun begrip en medewerking tijdens deze periode van werkzaamheden. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met De Watergroep of de verantwoordelijke aannemer.