Nutswerken in de Komerenstraat 16 (3/09-9/09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
nutswerken-komerenstraat

In de periode van 3 september tot en met 9 september worden er nutswerken uitgevoerd in de Komerenstraat 16 te Wervik. Deze werken hebben betrekking op het aanleggen van een nieuwe huishoudelijke aftakking voor drinkwater. De werkzaamheden zullen plaatsvinden over een oppervlakte van 17,76 vierkante meter.

Hinder en Verkeersmaatregelen

Hoewel de werken noodzakelijk zijn, zal de hinder voor omwonenden en verkeer tot een minimum worden beperkt. Het doorgaand verkeer zal tijdens de uitvoering van de werken mogelijk blijven. Om de veiligheid te waarborgen, worden borden geplaatst die een parkeerverbod aangeven. Deze borden worden opgesteld langs de parkeerstrook en zullen de geldige periode en voorziene uren duidelijk vermelden. Dit gebeurt ten minste 48 uur voordat de werken van start gaan.

Tijdens de werkzaamheden wordt alle vereiste signalisatie opgesteld zoals beschreven in het goedgekeurde signalisatieplan. De machtiging voor deze werken wordt op een zichtbare plaats in de buurt van de werf opgehangen, zodat de bevoegde diensten deze kunnen controleren.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking tijdens deze werkzaamheden.