Nutswerken in de Kruisekestraat en Mesenstraat (2/09-16/09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
kruisekestraat-163-221

Van 2 september om 7 uur tot 16 september om 18 uur worden er nutswerken uitgevoerd in de Kruisekestraat en Mesenstraat te Wervik. De werkzaamheden omvatten de aanleg van een glasvezelkabel en zullen plaatsvinden tussen de huisnummers 163 en 215 in de Kruisekestraat en in de Mesenstraat tussen de Kruisekestraat en huisnummer 6.

Werken en verkeersmaatregelen

De werken zullen worden uitgevoerd zonder hinder voor het doorgaande verkeer. De uitvoering betreft een bouwtrein van 100 meter, waarbij elke sectie volledig wordt afgewerkt alvorens een nieuwe sectie wordt opgestart. Dit zorgt voor een efficiënte en georganiseerde uitvoering van de werkzaamheden.

Tijdens de werken wordt de noodzakelijke signalisatie aangebracht zoals beschreven in het goedgekeurde signalisatieplan. Om de veiligheid te waarborgen, worden borden die een parkeerverbod aanduiden, minstens 48 uur voor de aanvang van de werkzaamheden langs de parkeerstrook geplaatst. Deze borden vermelden duidelijk de data van de uitvoering en het beëindigen van de werken.

Voor voetgangers worden signalisatieborden geplaatst die hen aanmoedigen om over te steken, zodat zij de werf veilig kunnen passeren. Voor fietsers wordt een veilige doorgang van minstens 1 meter voorzien door het opzetten van een corridor, afgeschermd van de werken.

Wij vragen omwonenden en weggebruikers om begrip en medewerking tijdens de uitvoering van deze nutswerken.