Nutswerken in de Nijverheidslaan (30/08-6-09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
nijverheidslaan

Van 30 augustus om 07 uur tot 6 september om 22 uur worden er nutswerken uitgevoerd in de Nijverheidslaan 1 te Wervik. De werken omvatten het aanleggen van gas- en elektriciteitsaansluitingen in opdracht van Fluvius. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden in de parkeerstrook en zijn zodanig gepland dat er geen hinder wordt veroorzaakt voor het doorgaande verkeer.

Werken en Verkeersmaatregelen

Tijdens de uitvoering van de werken wordt de noodzakelijke signalisatie aangebracht zoals beschreven in het signalisatieplan. Indien een parkeerverbod van kracht is, zullen er borden worden geplaatst langs de parkeerstrook. Deze borden vermelden duidelijk de geldige periode en voorziene uren en worden minimaal 48 uur voor aanvang van de werkzaamheden geplaatst.

Openingen die tijdens de werken worden gemaakt, worden volledig afgesloten met nadarhekken die voorzien zijn van werkende verlichting, om de veiligheid te waarborgen. De inrit naar het bedrijf op Nijverheidslaan 1 zal vrij worden gehouden van opstellingen, zodat gebruikers van het bedrijf te allen tijde vrije toegang hebben.

De machtiging voor deze werken wordt op een zichtbare plaats in de buurt van de werf opgehangen, zodat de bevoegde diensten deze kunnen controleren.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking tijdens deze werken.