Nutswerken in de Schendekouterstraat (3/09-9/09)

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024
nutswerken schendekouterstraat

Van 3 september om 7 uur tot 9 september om 20 uur worden er nutswerken uitgevoerd in de Schendekouterstraat 10 te Wervik. De werken hebben betrekking op het aanleggen van een nieuwe huishoudelijke aftakking voor drinkwater in opdracht van De Watergroep. De werkzaamheden zullen plaatsvinden over een oppervlakte van 59,24 vierkante meter.

Werken en Verkeersmaatregelen

De werken zullen voornamelijk plaatsvinden op het voetpad en de parkeerstrook. Hierdoor wordt de hinder voor het doorgaand verkeer zoveel mogelijk beperkt. Er zullen borden worden geplaatst die een parkeerverbod aanduiden langs de parkeerstrook, voorzien van de geldige periode en de specifieke uren. Deze borden worden minstens 48 uur voor de aanvang van de werken opgesteld.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt de noodzakelijke signalisatie aangebracht, zoals beschreven in het goedgekeurde signalisatieplan. Er wordt hierbij rekening gehouden met een vrije doorgang van 4 meter om het doorgaande verkeer te kunnen garanderen. De machtiging voor deze werken zal op een zichtbare plaats in de buurt van de werf worden opgehangen, zodat de bevoegde diensten deze kunnen controleren.