Nutswerken Elf Juliplein (17/09-23/09)

Gepubliceerd op dinsdag 03 september 2024

Van 17 september om 7 uur tot 23 september om 20 uur zullen er nutswerken plaatsvinden aan het Elf Juliplein 34 in Wervik. Deze werkzaamheden, uitgevoerd in opdracht van De Watergroep, hebben betrekking op de aanleg van nieuwe huishoudelijke aftakkingen voor drinkwater. De werken beslaan een oppervlakte van 89,43 m².

Om de werken in goede banen te leiden, worden er borden geplaatst langs de parkeerstrook die een parkeerverbod aanduiden. Deze borden vermelden de geldige periode en uren en zullen ten minste 48 uur voor aanvang van de werkzaamheden worden geplaatst.

Tijdens de uitvoering van de werken wordt de vereiste signalisatie opgesteld volgens het goedgekeurde signalisatieplan. Indien het niet mogelijk is om een vrije ruimte van 1 meter op het voetpad te behouden, zullen voetgangers worden gevraagd om over te steken naar de andere kant van de straat. Dit zal worden aangegeven met de nodige signalisatieborden.

De machtiging voor deze werkzaamheden zal duidelijk zichtbaar worden opgehangen in de nabijheid van de werf, zodat de bevoegde diensten de naleving van de regels kunnen controleren.

Deze nutswerken zijn van essentieel belang voor de verbetering van de drinkwatervoorziening op het Elf Juliplein. Bewoners en voorbijgangers worden bedankt voor hun begrip en medewerking tijdens deze tijdelijke hinder.